maandag 31 mei 2010

Scenario definitief

Verhaal
De commercial begint met een jongen (Joost) die samen met zijn ouders buiten leert fietsen. Joost wordt aangeduwd door zijn vader maar het lukt hem maar niet om fatsoenlijk te fietsen. Joost valt en ziet er erg verdrietig uit.

Joost gaat verdrietig gamen en ziet de zon flink binnenschijnen. Hij kijkt uit het raam en ziet enkele kinderen fietsen. Dit wil Joost ook! Hij loopt naar de garage toe en diep in zijn gedachte stelt hij zijn eigen fiets in 5 stappen samen. Na elke stap wordt er een ster afgevinkt.

De fiets verschijnt voor zijn neus, hij pakt de fiets en fietst zo naar zijn vrienden toe.

Gotan geeft uw kind wielen.

Customizable
Frame (keuze uit verschillende vormen fiets)
Wielen ( keuze uit verschillende wielen + zijwielen)
Stuur (keuze uit verschillende sturen)
Zadel (keuze uit verschillende zadels)
Details (kleur, stickers, bel, spatborden, vlaggen)

Scenario
EXT. Fietspad – DAG
Joost probeert met zijn ouders buiten om zonder zijwielen te fietsen. Joost kan nog niet zo goed fietsen, hij wordt een paar keer geduwd door zijn ouders maar tot teleurstelling lukt het niet om te fietsen. Joost ziet er erg verdrietig uit.

INT. Woonkamer – DAG
Joost is boos en gaat op de Playstation gamen. Na een tijdje zie je aan Joost zijn gezicht dat hij zich verveelt.

Joost ziet door het raam een zonnestraal binnenkomen en met een verveelt gezicht loopt Joost enigszins rustig naar het raam. Joost kijkt naar buiten en ziet zijn vrienden Tom en Pieter op hun standaard fiets rondfietsen. Zijn vrienden Tom en Pieter maken een gebaar dat Joost naar buiten moet komen, meteen daarna sprint Joost naar de garage.

INT. Garage – DAG
In de garage ziet Joost zijn fiets staan en bedenkt dat hij niet kan fietsen, hij maakt een denkend gebaar en kijkt naar boven dan springt er vol verbazing een scherm op uit het niets.
Met 5 stappen (sterren) kan Joost een fiets samenstellen. Hij doet dit heel enthousiast en snel.
Als Joost klaar is met het ontwerp staat de fiets ineens voor zijn neus zonder enige twijfel springt hij erop en fietst super enthousiast naar buiten.

EXT. Voor het huis – DAG
Tom en Pieter kijken heel erg verbaasd want ze hadden Joost niet verwacht op zo’n mooie fiets en nu komt hij aangefietst op een super stoere fiets die niemand anders heeft.
Daarna fietsen ze samen weg met zijn 3en en bij de Gotan van Joost zie je een goud spoor over de grond lopen.

Gotan geeft uw kind wielen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten